Sloopwerken

De sloopwerken van een sloopbedrijf bestaan uit meer dan alleen het afbreken van gebouwen. Tijdens de sloopwerken moet het sloopbedrijf rekening houden met het milieu, de veiligheid, de trillingen en het geluid. Het afval moet ter plekke worden gesorteerd. Vervolgens voert het sloopbedrijf het afval af naar de afvalverwerking en wordt het grootste gedeelte gerecycled. Het bouwterrein moet klaar zijn voor het bouwproject. Een goede start is dus van essentieel belang. Vul het contactformulier in en ontvang gratis meerdere offertes van specialisten uit uw buurt. Zo kiest u zelf de specialist uit uw regio die het beste bij u past. Meer weten over sloopwerken? Lees dan snel verder.

sloopwerken

Asbestverwijdering

Bij asbestverwijdering is een hoop expertise nodig. De asbestverwijdering moet men met uiterste precisie worden uitgevoerd. Daarna moet het grondig en correct gesaneerd worden. U hoeft zich geen zorgen te maken over vergunningen voor de asbestverwijdering. Dit regelt het gecertificeerde sloopbedrijf. Het sloopbedrijf vraag de milieuvergunningen aan, informeert alle bevoegde instanties en stelt de asbestinventaris op. Asbestverwijdering en sloopwerken liggen vaak in het verlengde van elkaar. Het is dan ook handig dat u een bedrijf kiest die alle werkzaamheden uitvoert. Dus het slopen, het grondverzet, de afvalverwerking en de asbestverwijdering. Het sloopbedrijf maakt een duidelijke planning en stelt een duidelijke prijs vast.

sloop van gebouwen

Slopen van residentiële en industriële gebouwen

Het sloopbedrijf regelt de sloop van zowel residentiële als industriële gebouwen. Door het uitgebreide machinepark van het sloopbedrijf en de expertise van de vakmannen, wordt het slopen van de gebouwen met uiterste precisie uitgevoerd. Veiligheid en milieu staan bij de sloopwerken op de eerste plaats. Doordat tijdens de sloop van de gebouwen meteen het afval wordt gescheiden, bespaart dit op de stortkosten. De sloop van industriële gebouwen vergt veel mankracht en machines. De meest geschikte machines worden geselecteerd en de coördinatie van de afbraakwerken kan beginnen. De sloop gebeurt stapsgewijs, zodat een ongewenste instorting niet mogelijk is. Het sloopbedrijf hanteert realistische deadlines.

grondverzet

Grondverzet

Met grondverzet bedoelen we het uitgraven, vervoeren en eventueel aanvullen van de uitgegraven bodem. Dit is nodig als u bijvoorbeeld uw tuin wilt opknappen en er veel hoogteverschil is. Bij een groter grondverzet is het vaak nodig dat men onderzoek laat doen naar de kwaliteit van de bodem. Het gaat dan vaak om grondverzet van meer dan 250 m3. Bij kleiner grondverzet hoeft u vaak geen onderzoek uit te voeren. Alleen als u op verdachte grond gaat graven of de uitgegraven bodem afvoert. De wetgeving geldt voor iedereen: particulieren, bedrijven en overheid. Als particulier heeft u vaak niets met de wetgeving nodig, aangezien het volume van de uitgegraven bodem veelal relatief klein is. Heeft u een graafwerken voor ons? Vraag eenvoudig en snel meerdere offertes aan van bedrijven uit uw regio en vergelijk deze op prijs en aanbod.

sloop van beton

Slopen van beton en staalconstructies

De sloop van staalconstructies lijkt vaak een onmogelijke opgave. Toch is niets minder waar. Wanneer u het juiste sloopbedrijf kiest, kunnen havenkranen tot metalen bruggen professioneel worden gesloopt. De meest geschikte machines worden geselecteerd voor het slopen en bemand door een ervaren technicus. Door de strikte procedures staat veiligheid voorop. Uiteraard houdt men de constructies en gebouwen in de buurt scherp in de gaten. Ook regelen de vakmannen de sloop van het beton. Denk aan betonnen bestratingen, opritten, of betonnen funderingen of terreinen. Men verbrijzelt gewapend beton of benut betonzagen. De vakmannen zorgen tijdens de afbraakwerken van beton (met betonzagen) en staalconstructies, voor zo weinig mogelijk geluidsoverlast.

De aannemers uit ons netwerk zijn u graag van dienst!

De specialisten realiseren al ruim 20 jaar de uitvoering van o.a. grondwerken, afbraakwerken en sloopwerken tegen scherpe prijzen!

Slopen van kunstwerken en slopen van ondergrondse constructies

Het slopen van kunstwerken en ondergrondse constructies behoort tevens tot de sloopwerken. Van tunnels en bruggen tot sluizen: de sloopwerken worden uitgevoerd door het sloopbedrijf. Men regelt tevens de sloop van ondergrondse constructies. Deze afbraakwerken combineert men vaak met het grondverzet. De ondergrondse bouwdelen, zoals waterzuiveringen, funderingen, kelders e.d. sloopt men met speciale uitrustingsstukken op de hydraulische kraan. Dit vereenvoudigt de sloop. Efficiënte is erg belangrijk bij dit proces. Advies is dat u een bedrijf kiest die tevens over een containerdienst beschikt. Zo houdt u alle werkzaamheden bij één bedrijf en schakelt u niet steeds tussen de verschillende bedrijven.

Containerdienst

Wanneer u gebruik maakt van de containerdienst tijdens de sloopwerken weet u zeker dat het afval snel, correct en efficiënt wordt afgevoerd. Laat u informeren over de afvalverwerking en de juiste containers, denk aan haak-, portaal-, en rolcontainers. Wanneer het sloopbedrijf veel processen in eigen beheer heeft bespaart u op de totaalprijs. Al het afval wordt via de containerdienst afgevoerd. Denk aan bouwafval, puin en stenen, houtafval, dakafval, zand of grond en groenafval. Tijdens de afvalverwerking houdt men rekening met mens en milieu. De containerdienst wordt door zowel particulieren als bedrijven benut. Het is ideaal om tijdens de verbouwing, renovatie of sloop- werkzaamheden gebruik te maken van de containerdienst.

sloopbedrijf

Vrijblijvend offertes vergelijken

Interesse in sloopwerken? Via het formulier vraagt u gratis en vrijblijvend offertes aan voor uw sloopwerken. Als u een prijsaanvraag verstuurt krijgt u meerdere offertes toegestuurd van aannemers bij u uit de buurt. Zo kiest u zelf de aanbieder voor de afbraakwerken die het beste bij uw wensen en behoeften past. Schakel de aannemers> uit ons netwerk in voor uw sloopwerken, grondverzet, afvalverwerking en asbestverwijdering. Door nieuwe technieken toe te passen, zoals betonzagen in plaats van hakwerk, zorgen de vakmannen ervoor dat de geluidsoverlast minimaal blijft. Met respect voor mens en milieu voeren de zij de sloopwerken uit. Meer informatie over het slopen, de afvalverwerking of de asbestverwijdering? Vraag dan gratis en vrijblijvend meerdere offertes op en specialisten uit ons netwerk nemen spoedig contact met u op.