Leads kopen & omzet verhogen?

Probeer gratis!

Verhoog uw omzet met leads!

Nieuwe klanten werven lastig? Niet als u leads koopt! U zult uw omzet verhogen zonder veel tijd of geld te investeren. Leadgeneratie is veel minder risicovol dan andere marketing uitingen, zoals het plaatsen van een advertentie in een plaatselijke krant, omdat u precies weet wat een lead u oplevert. Bovendien is leads kopen een stuk goedkoper!

Benieuwd naar de voordelen? Vul snel vrijblijvend het contactformulier in.

We bellen u zo snel mogelijk terug om alle mogelijkheden door te spreken. U sluit geen abonnement af en zit niet vast aan hoge instapkosten: bovendien is het mogelijk deze service tijdelijk gratis uit te proberen.

Voordelen van onze service

De grootste voordelen op een rij:

  • U betaalt geen instapkosten en zit niet aan een abonnement vast.
  • Kwalitatieve grondwerken of afbraken leads tegen een vaste prijs per lead.
  • Grondwerken leads op exclusieve basis mogelijk.
  • U kiest zelf welke grondwerken leads u wilt kopen.

afbraakwerken leads

Wat zijn leads?

Wat is een lead? Leads zijn eigenlijk potentiële klanten. Met het inkopen van afbraakwerken leads is nieuwe klanten werven een stuk gemakkelijker! Leadgeneratie houdt in dat wij de offerteaanvragen van potentiële klanten binnenkrijgen en verkopen aan u. Zo hoeft u minder tijd te steken in uw acquisitie en haalt u toch nieuwe klanten binnen. Grondwerken leads kopen is volledig zonder risico, omdat u zelf gemakkelijk uw rendement berekent!

Hoe werkt het kopen van leads?

Hoe werkt het kopen van leads precies? Wij werken dagelijks aan onze websites, zodat deze goed vindbaar zijn in zoekmachines. Potentiële klanten vinden deze websites dus gemakkelijk via Google: zijn ze op zoek naar een aannemer? Dan doen ze bij ons een gratis en vrijblijvende offerteaanvraag.

Deze online aanvragen gaan langs ons service center waar ze na een snelle controle worden doorgestuurd naar u. U stuurt de potentiële klant een aantrekkelijke offerte en haalt hem of haar zo binnen: omzet verhogen kostte nog nooit zo weinig energie!

Kies zelf welke leads u ontvangt

Alle grondwerken en afbraakwerken leads gaan eerst langs ons service center: hier worden ze gecontroleerd op kwaliteit en daarna doorgezet naar u. Doordat alle leads langs dit service center gaan is het ook mogelijk om zelf te kiezen welke leads u wilt kopen. Houdt u zich als aannemer vooral bezig met grondwerken, koop dan kwalitatieve grondwerken leads. Wilt u juist liever potentiële klanten die op zoek zijn naar een aannemer voor afbraakwerken, dan zijn afbraakwerken leads de beste keuze voor u. U kiest ook zelf uit welke regio u de online aanvragen ontvangt: zo weet u zeker dat u aanvragen ontvangt waar u echt wat aan hebt!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken!

grondwerken leads

Grondwerken leads kopen

Op zoek naar geïnteresseerde potentiële klanten die geïnteresseerd zijn in grondwerken? Onze kwalitatieve grondwerken leads zijn enorm divers: van putboringen tot rioleringswerken en graafwerken: u kiest zelf welke grondwerken leads u wilt kopen! De leads bestaan uit potentiële klanten die oprecht geïnteresseerd zijn in het inhuren van een aannemer. Zo is de kans groot dat u nieuwe klanten kunt werven en zo uw omzet kunt verhogen!

Afbraakwerken leads kopen

Bent u juist gespecialiseerd in afbraakwerken leads? Wij krijgen dagelijks online leads binnen voor verschillende afbraakwerken. Kunt u deze potentiële klanten helpen bij hun kleine afbraakwerken? Hierbij gaat het om het afbreken van een garage, tuinhuis of veranda. Misschien zijn de klanten juist op zoek naar een aannemer in ontmantelingswerken omdat ze hun huis willen afbreken.

Afbraakwerken leads die wij onder andere binnenkrijgen zijn:

  • Kleine afbraakwerken
  • Asbest verwijderen
  • Ontmantelingswerken

Nieuwe klanten werven lastig? Niet met onze afbraakwerken leads!

Neem vrijblijvend contact op en we bespreken alle mogelijkheden!

Bedrijf aanmelden!

Eigen service center: altijd kwalitatieve leads

Alle leads die wij genereren gaan langs ons eigen service center. Hier worden ze gecontroleerd op kwaliteit, zodat u verzekerd bent van de beste afbraakwerken of grondwerken leads. De online leads die niet bij u passen of die van slechte kwaliteit zijn worden eruit gefilterd zodat alleen de beste B2C leads overblijven.

Toch een slechte lead ontvangen? Geen probleem: deze kunt u eenvoudig reclameren en dan wordt deze niet in rekening gebracht. Vul snel het contactformulier in voor meer informatie over alle mogelijkheden.

Vaste prijs per lead

Een groot voordeel van onze service is dat u niet aan een duur abonnement vast zit en geen hoge instapkosten betaalt.

Betaal per lead! Wij hanteren één prijs per aanvraag: duidelijk en transparant. U weet precies wat leads inkopen u oplevert en wat het u kost. Zo berekent u gemakkelijk uw eigen rendement. Het kopen van leads is goedkoper dan andere marketing acties en bovendien zit er geen enkel risico aan verbonden. Ook meer klanten werven? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk geheel vrijblijvend contact met u op.

Leads op exclusieve basis

Wij bieden ook afbraakwerken leads op exclusieve basis aan. In de meeste gevallen krijgt de potentiële klant maximaal 4 andere offertes toegestuurd en kiest hieruit de beste optie. Wilt u leads kopen op exclusieve basis? In dat geval krijgt de klant één offerte toegestuurd: die van u. Zo vergroot u de kans op nieuwe klanten te werven. We kunnen u ook een telefoonnummer geven, waarop klanten u direct kunnen bellen.

leads kopen

Ook leads inkopen? Neem contact op!

Beginnen met het kopen van leads? Goed idee! U kunt onze service nu zelfs gratis uitproberen: de eerste 5 grondwerken of afbraakwerken leads ontvangt u helemaal gratis: daarna betaalt u een vaste prijs per lead. U zit niet aan een abonnement vast, dus u kunt op ieder moment stoppen als het niet bij u past.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan snel het contactformulier in: wij bellen u zo snel mogelijk terug om alle voordelen en mogelijkheden te bespreken.

Probeer gratis!