Graafwerken

Voor vele klussen rondom de nieuwbouw van woningen, wegenbouw en woningrenovaties zijn graafwerken noodzakelijk. Bij vele graaf- en afbraakwerken experts bent u aan het juiste adres voor zowel kleine als grote graafwerken. U moet hierbij onder andere denken aan nivelleringswerken, grondverzet en het uitgraven van een zwembad, kelder of put. Omdat de specialisten uit ons netwerk regelmatig vragen van klanten krijgen over de diverse mogelijkheden voor graafwerk, en de prijzen die hieraan verbonden zitten, vindt u op deze pagina enige achtergrondinformatie. Hebt u na het lezen van de pagina nog additionele vragen over de kosten en mogelijkheden? Vraag dan meerdere offertes aan en ontvang vrijblijvend offertes van specialisten bij u uit de regio.

rioleringswerken

Rioleringswerken

Onderdeel van de graafwerken zijn rioleringswerken. Over het algemeen vallen onder de rioleringswerken klussen als het ontstoppen van het riool, rioolreiniging en –inspectie, en het herstellen van afvoersystemen. In het kader van graafwerk spreken wij bij rioleringswerken voornamelijk over het graven van de funderingen voor een nieuwe riolering, of herstelwerkzaamheden aan het bestaande riool. De experts in ons netwerk voeren dan ook voornamelijk rioleringswerken uit bij de nieuwbouw van woningen en bedrijven. Hebt u vragen over de kosten van de rioleringswerken? Vraag dan gratis offertes aan via ons offerteformulier en ontvang reacties van meerdere specialisten uit uw regio.

kleine graafwerken

Kleine graafwerken

Naast het grote graafwerk zoals het grondverzet en de nivelleringswerken zijn er ook diverse kleine graafwerken die de specialisten uit ons netwerk voor u uit kunnen voeren. Bij klein grondwerk kunt u onder andere denken aan klussen als het uitgraven en kuisen van zwembaden, het verwijderen van boomwortels, en het ploegen van braakliggende grond. Het is bovendien mogelijk om voor de kleine grondwerken een kraan (inclusief en exclusief bestuurder) te huren. Hiermee bespaart u aanzienlijk op de prijzen voor het grondwerk, maar weet u wel zeker dat u gebruik maakt van professionele producten en attributen. Desgewenst helpen de specialisten u tevens graag met de kleine afbraakwerken.

Kelder uitgraven

Eén van de graafwerken waar de vakmannen uit ons netwerk voor worden ingeschakeld is het uitgraven van kelders. Dit is zowel mogelijk bij bestaande woningen als bij nieuwbouwwoningen. Wilt u graag een kelder onder uw huidige woning? Dan is het mogelijk om de kruipruimte verder uit te graven totdat er een kelder ontstaat. Kiest u voor het uitgraven van een kelder bij een nieuwbouwpand? Dan is dit wel gemakkelijker, en tegen lagere prijzen uit te voeren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het plaatsen van een kelder bij u thuis? Vul ons contactformulier in en de experts uit ons netwerk voorzien u van extra informatie.

Nivelleringswerken

Zoals al eerder aangegeven zijn nivelleringswerken vergelijkbaar met het grondverzet. Nivelleringswerken kunnen echter op kleinere schaal worden uitgevoerd, en behelzen een iets uitgebreidere range aan werkzaamheden. Nivelleren betekent letterlijk het op niveau brengen van iets. Dit wordt in de meeste gevallen toegepast op lonen, maar kan op worden gebruikt in de bouw. Voorbeelden van nivelleringswerken zijn het aftoppen van bulten, het vullen van putten, en het zaaiklaar maken van grasvelden. Wilt u meer weten over nivelleringswerken? De specialisten uit ons netwerk informeren u met alle plezier.

Afbraakwerken

Afbraakwerken vormen tevens onderdeel van de overkoepelende term grondwerken. De vakmannen bieden hulp bij zowel kleine als grote afbraakwerken aan. Voorbeelden van afbraakwerken zijn het slopen van een bedrijfspand of woning, maar ook het afbreken van een schuurtje of aanbouw. Ook binnen kunnen zij kleine afbraakwerken uitvoeren. Wilt u meer weten over de term afbraakwerken en de klussen die hierbij horen? Vul vrijblijvend het contactformulier in en de specialisten uit ons netwerk informeren u graag.

afbraakwerken

Zwembad uitgraven

Het graven van zwembaden valt tevens onder de categorie graafwerken. Het uitgraven van een zwembad in uw tuin of bij een officieel zwempark zal redelijk wat tijd kosten, en moet zeer nauwkeurig gebeuren. Zonder een precies grondwerk zal de fundering van uw zwembad weg kunnen zakken, wat leidt tot grote problemen zoals lekkage en wateroverlast. Hebt u een vraag over de voor- en nadelen van het uitgraven van een zwembad? Vul dan de offertepagina in en u ontvangt tot maximaal 3 offertes van vakmannen bij u uit de buurt.

Fundering graven

Funderingwerken vormen eveneens onderdeel van de werkzaamheden van een grondwerken expert. Het plaatsen van een fundering is noodzakelijk voor zowel het bouwen van een zwembad als een kelder. Het grondwerk hiervoor vereis vakkundigheid en het gebruik van professionele technieken en gereedschappen. Zo moet onder andere de grond tijdens het proces steeds gestut worden, en is het tevens noodzakelijk om de grond tijdens het graafwerk voortdurend af te voeren.

De aannemers uit ons netwerk zijn u graag van dienst!

De specialisten realiseren al ruim 20 jaar de uitvoering van o.a. grondwerken, afbraakwerken en rioleringswerken tegen voordelige tarieven.

Grondverzet

Met de term grondverzet wordt al het werk bedoeld dat te maken heeft met het verplaatsen van de grond tijdens een uitgraving of ophoging. Het grondverzet is meestal noodzakelijk bij het aanleggen van wegen, of het bouwen van constructies zoals viaducten en bruggen. Het grondverzet wordt in de kleine bouw wel vergeleken met de nivelleringswerken aangezien ook dit gaat om het egaliseren en bouwklaar maken van de grond. Bij de grote grondwerken moet er de nodige aandacht worden besteed aan metingen van het lengteprofiel, en bij meer heuvelachtig terrein ook aan het meten van het dwarsprofiel. Het grondwerk wordt uitgevoerd met behulp van grondverzetmachines, en heeft vrij stevige prijzen.

Prijzen

Bent u benieuwd naar de prijzen voor het laten uitvoeren van graafwerken, grondwerken, rioleringswerken of funderingswerken? Dan is het mogelijk om via de offertepagina een vrijblijvende offerte aanvragen. Geef hiervoor u wensen op het gebied van het graafwerk aan en u ontvangt maximaal 3 offertes van de vakmannen. De prijzen voor het uitvoeren van grondwerken zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo is de duur van de grondwerken bepalend voor de prijzen, en ook de bereikbaarheid van de locatie waar het graafwerk moet worden uitgevoerd. Een derde invloedsfactor is de snelheid waarmee een klus afgehandeld moet worden. Hoe meer haast erachter zit, hoe hoger de prijzen worden.

grondverzet

Vrijblijvend offertes vergelijken

Bent u benieuwd naar de diverse graaf- en grondwerken die de specialisten uit ons netwerk voor u kunnen afhandelen? Hebt u een vraag over de prijzen voor het graafwerk voor een kelder? Of wilt u weten of het mogelijk is een de fundering van een zwembad te graven bij u thuis? Aarzel dan niet om het offerteformulier in te vullen. Beantwoord enkele eenvoudige vragen en geef een beschrijving van de situatie en uw wensen. Aan de hand van uw antwoorden zullen maximaal 3 bedrijven u vrijblijvend en gratis offertes toesturen. Vergelijk de aangeboden prijzen met die van andere graafwerk specialisten, en kies zo voor de professional die bij u past. De ervaren vakmannen uit ons netwerk helpen u graag verder.